Om Spurvehuset FDF

 
Velkommen til vuggestue og børnehaven FDF Spurvehuset.

Den selvejende institution, Spurvehuset blev opført af FDF-Samvirket i 1971 og er løbende renoveret og er blevet betydelig forbedret i vores fysiske rammer. Vi har dejlige lyse lokaler og en stor legeplads med mange muligheder for leg og motoriske aktiviteter. Vi er beliggende i et villakvarter,  i den sydvestlige del af Viborg. Her nyder vi også de grønne områder og lokale legepladser og benytter børnenes nærmiljø, i hverdagen. Vi er i gå afstand indtil byen og biblioteket, hvor vi deltager i de arrangementer, der tilbydes her.

Vores børnegruppe er normeret til 28 vuggestue børn og 64 børnehavebørn.

Vuggestue grupperne er Rødkælkene og Blåmejserne, hvor børnene er aldersblandede 0-3 år.

Børnehavebørnene er  fordelt på tre grupper. De 3-4 årige børn er på stuerne Pelikanerne og Papegøjerne. Påfuglene er vores ældste gruppe med de 5-6 årige børn. Vi er engagerede og nysgerrige på vores pædagogiske hverdag.

Særlig optaget er vi af, relationer i samspillet og hvordan vi giver mulighed for meningsfulde børnefælleskaber. Er du blevet interesseret i at høre mere om os, kan du læse mere i vores læreplan eller ringe og få en aftale med, leder Laila Juul Nielsen 8787 1580